G134

 • Geanta din stofa grosuta dar moale si finuta. Se inchide cu capsa magnetica si are un buzunar cu fermoar in interior. Brosa este detasabila si inclusa in pret. Dimensiuni: latimea 43 cm, inaltimea 41 cm, toartele au 25 cm indoite pe umar.
 • This bag is made of a thick but soft fabric. It closes with a magnetic staple and has an inside zipper pocket. The price includes the brooch which is also handmade. Dimensions: 43 cm(17 inches) wide, 41 cm( 16.1 inches) in height, the handles are 25 cm(9.8 inches) when hanging.
INDISPONIBILA

Comments

 1. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea in care traim despre tot ceea ce inseamna consum de droguri intr-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti. Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  ReplyDelete
 2. hey
  imi place foarte mult acest model dar din pacate nu mau este.Este posibil sa mai faci din acest model?
  P.s.M-ar interesa foarte mult

  ReplyDelete
 3. Mai am din materialul asta. Trimite-mi un mail, te rog.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

G364 - 75 lei

F122 - 60 lei

F119 - 65 lei