În zilele de 11 şi 12 aprilie, intre orele 12-19 , 2009, Cloud Factory cu sustinerea Fundatiei Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment obiectelor lucrate de mână.

„Nori Incondeiati”este un eveniment cultural unde aveti ocazie de a participa activ la creaţiile şi tehniciile de expresie: mărgele din hartie pictate, cercei fistichii, genţi, haine îndrăzneţe si cutii colorate, fac obiectul unui eveniment unicat pentru Timişoara.

Strada Goldis a cafenelei „Papillon” gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie inedită de creaţii handmade, muzica, ceai ecologic, workshop-uri, pentru cei interesaţi să-şi stimuleze latura creatoare.

În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorii Pastelui”se v-a desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!”cu plase de pinza pictate, asta in ideea de a renunta la punga de plastic pentru una mai rezistenta. Workshop de jonglerii cu Serious Road Trip Romania si bineinteles expozitia de obiecte lucrate manual ale diferitor artisti : ZaZa, Amima, Kimiru Bijoux, Mu-sai , Tomatodrag, Multe chestii, Zona Quilt, Exqisite Muffin si lista poate continua pe site-ul nostru.

Evenimentul are şi o puternică componentă ecologică, promovând reciclarea prin reutilizare. O bună parte din artişti recuperează materiale vechi şi le integrează în operele lor, conferindu-le astfel o nouă utilitate.

Cloud Factory este o mişcare anti-uniformizare care oferă soluţii originale pentru un stil de viaţă modern. Cei treizeci de artişti s-au adunat în jurul ideii că fiecare persoană este unică şi merită produse unicat prin care să-şi exprime personalitatea. Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Comments

  1. Hi, it's a very great blog!
    I could tell how much efforts you've taken on it.
    Keep doing!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

G364 - 75 lei

F017 Men or Unisex Rasta Slouch Beanie Hat

F122 - 60 lei